dilluns, 29 de gener de 2007

EXCURSIÓ SOTA LA BOIRA

Amb una temperatura de 3 ºC, una visibilitat en alguns moments inferior als 15 metres i plovisnant, un grup d'amants de la muntanya varen fer la ruta Castell d'Alcalà - Penya Foradà-Benissivà.
El passat dissabte, els 10 muntanyers que podeu veure a la foto no es van acovardar davant el pronòstic aterrador i inclement del temps. A les 9:30 h començaren l'ascens al Castell d'Alcalà. Amb l'equipament necessari i l'esperit aventurer, cap repte es ressisteix. El Castell semblava un fantasma que apareixia per indircar-nos la seva ubicació i de sobte s'amagava sota una espesa boira amb la unica intenció d'assustar-nos i evitar que el conquerírem. Però cap excursionista mira mai cap enrere. I pas a pas vam arribar al mateix cor del castell. Després, quan lo més obvi seria pensar en tornar als cotxes, vam decidir intentar completar la ruta i caminar en direcció sudest cap a la penya foradà. La ruta gairebe no es veia i en alguns moments, no sols es perdia la senda sinó que a més, els membres mes endarrerits de la colla també s'hi perdien de vista. Quan això passava, calia replegar-se. A les 13:00 una senyal divina alçava la boira i ens indicava la direcció a seguir per trobar la penya foradà. D'aquesta manera arribarem a la penya foradà i després de les pertinents fotos i la visita a la cova mora obrada, vam descendir fins benissivà, on ens esperava un suculent dinar al restaurant La Raval. Jo pensava que res podia superar l'emoció de l'excursió realitzada. Però m'equivocava... El blat picat que vam menjar a La Raval ho superava tot. Un dia inoblidable. I la conclusió era clara: res pot impedir una proesa quan un té un propòsit ferm i té la força d'esperit necessària.

4 comentaris:

Jose V. ha dit...

Sols puc dir 2 paraules: "IM PRESSIONANT". No l'aventura que vau viure, ni la bogeria que teniu, sinó la cabuderia ;-)

Vos felicite, i saps molt bé, que l'únic que em va impedir anar va ser el meu esquinç de turmell.

El que pitjor em sap és no haver gaudit del restaurant. Ja ho farem en una propera ocasió.

Per cert, en aquest blog ja sols ens falta una secció per a la gastronomia, una altra de les passions (sinó la que més) de la nostra quadrilla: "tenemos mucha barrita".

VicentC ha dit...

Pues com jo encara no se com inici9ar un tema... també havia pensat en fer un apartat gastronòmic.
Podriem comentar restaurants que hem anat, però de una forma més o menys reglada: Ambient, servei, menjar, café ... preus i experiències personals...
Inicia-ho tu José segons com
pen
ses que puga ser util i divertit...

Jose V. ha dit...

D'acord, la propera entrada serà sobre gastronomia. Però mireu també de posar algun comentari en les entrades que no en tenen.
Sobre el tema de publicar millor li ho preguntes a Toni o Andreu, ja que jo accedeix de forma diferent a vosaltres.

Yellow Blade ha dit...

Chúng tôi cung cấp các dịch vụ vận chuyển gửi hàng từ nước ngoài về VN và ngược lại như Dịch vụ vận chuyển gửi hàng từ Việt Nam đi Pháp, ship hàng từ úc về việt nam, mua hàng Pháp, mua hàng Trung Quốc, Dịch vụ vận chuyển gửi hàng từ Việt Nam đi Úc... Hầu như ở mỗi nước chúng tôi đều cung cấp 2 dịch là chuyển về và chuyển đi. Có thể lấy ví dụ như ở Anh. Chúng tôi có dịch vụ gửi hàng đi Anh và mua hàng Anh. Ngoài chúng tôi còn phục vụ mua hang myvận chuyển hàng đi mỹ giá rẻ. Để biết thêm chi tiết hãy liên hệ với chúng tôi nhé.