dilluns, 19 de febrer de 2007

ESCANDALO EN TAMARINDO


Jose i Vicent (Sanitaris) Jose Juan i Andrés (Funcionaris)El passat diumenge es va jugar un partit de paddle al camp de la urbanització Tamarindo. Funcionaris contra sanitaris. Però este partit no passarà a la història ni pel seu bon joc ni pel resultat. Una vegada més l'equip de sanitaris va fer ús de totes les estratègies rapineres per arrapar algun punt. En el primer set una pilota jugada en la mateixa línia de la xarxa, l'equip sanitari ja va protestar que la raqueta d'Andrés estava en el seu camp. Però en el segon set va vindre l'escàndol. Una pilota tornada magistralment per Jose Juan, Vicent va percibir que va tocar el lateral de la pista. Sols ho va percibir ell. Serà que és capaç de rebre la radiació infraroja, de radis gamma vibracionals de la interfase aire-metall? Potser si. Tot un prodigi este xic... I per si era poc, quan el set anava 5-2, els sanitaris es "desconten" i un joc que havia finalitzat en favor dels funcionaris, van dir que anaven 30-30 i van acabar guanyant-lo. Un escàndol arbitral que no va torbar en cap moment als funcionaris, que en tot moment es van dedicar a jugar i callar com a dos gran professionals. Una vegada més, el III Trofeu Jose Mari el van guanyar els funcionaris. 6-2, 6-3, 6-3.
PD: La maganxeta de Deu sempre es veu.
Redacció: Almiñana Press

9 comentaris:

Jose V. ha dit...

Donat que l'article anterior no reflexa exactament quin va ser l'escàndol us adjuntem la crònica de la imparcial agència internacional:

Europa PRESS, Reuters. 19/02/2007

LA CONTRACRÒNICA

La prèvia: l'avantmatx

El funcionaris han gaudit de 3 mesos complets preparant el gran "matx". Des del darrer enfrontament, i preocupats, ja que, malgrat la victòria, la imatge no va ser bona, i s'endevinava que els sanitaris gaudien d'una millor qualitat tècnica, el funcionaris van seguir un entrenament específic per a intentar guanyar el partit. Bàsicament la preparació ha consistit en tocar molta pilota. Andreu s'ha especialitzat en tocar-se les seues, gràcies al seu apretat horari, i José Juan a tocar les dels contribuents.

Per contra el sanitaris, surten d'unes lesions gravíssimes: Jose V. ha sofert una lesió de turmell, tíbia i peroné, i de "los huesos propios" del peu i altres. Vicent està encara recuperant-se d'una lumbàlgia, luxació i hernia discal, que l'obliga a patir sessions duríssimes sessions de gimnàs. Es a dir, que ni Eto'o ni el propi Carles Puyol s'haurien presentat aquesta batalla.

Jose V. ha dit...

Alineacions

Funcionaris: L'Andreu (mestre d'institut, de la LOGSE, la LOE i més palles), José Juan (funcionari de SUMA).

Sanitaris: Dr. Vicent Climent (metge, fill de pare metge, traumatòleg), José V. (informàtic de la sanitat).

Jose V. ha dit...

El "desenrroll"

El partit va començar espectacularment. El sanitaris van aconseguir guanyar la pilota que decidia qui començava a servir. Tots sabem que aquesta és la pilota més important del partit, ja que demostra la qualitat per damunt de la resistència física. A més de guanyar aquesta pilota, amb servei de Vicent, els sanitaris es van impossar en un primer joc que prometia un retorn al paddle d'abans, al tiki-taka, al "Fadel con Patatas". Es a dir, que la "vida puede ser maravillosa". Però que va passar? Què ho va impedir?

Hi ha quatre factors que van capgirar el sentit del partit:

- La injustícia del paddle: una vegada més els qui van guanyar no van ser els que millor van jugar. La força bruta, les "marruleries", el joc defensiu i agressiu es va imposar a la tècnica, el joc combinatori, i l'estilisme. No és la primera vegada ni serà la darrera. Però açò no hauria ocorregut de no ser per ...

- El marcador electrònic. Els funcionaris, abusant de la seua tasca com a administrador públics es van apropiar de la responsabilitat del registre del marcador parcial i total, amb el qual van cometre tota serie de irregularitats, donant per guanyats jocs dels quals encara no s'havien disputats tots el punts, i "regalant-se" jocs com si foren triennis o sexennis...

- La justícia va arribar tard: Quan els sanitaris es van adonar d'aquest atropell ja era tard. L'Andreu jugava amb la raqueta en camp contrari tant com li venia en gana. José Juan es dopava en el fons de la pista, ja que d'altra forma no s'explica que arribara a tantes boles de costat a costat mentre el seu company el mirava tan perplex com els seus adversaris.

- L'estat físic. Després d'una setmana laboral normal, els sanitaris, minvats en la recuperació de les seues respectives lesions, han tingut que lluitar contra virus i fractures, armats amb escaioles i tallafocs, intentant com el Dr. House combatre les mentides de pacients i usuaris per tal d'aconseguir la salut de la població en general. Mentre, els funcionaris han gaudit d'escasses responsabilitats, lluitant contra la seua pròpia gossera i incompetència, barallant-se per veure qui en fa menys, i gaudint, algun d'ells, d'un dia extra de vacances per a preparar el partit.

Jose V. ha dit...

Comparacions i paral·lelismes

Per a l'espectador del València - Barça és fàcil explicar-li com va transcórrer el partit de paddle de diumenge pel matí: igual. Un parell de raquetades contundents van acabar amb l'intent dels sanitaris de controlar el joc, de mimar la pilota, de buscar la col·locació el joc a les bandes... Qui surt guanyador? L'espectacle segur que no.

Declaracions

- José Juan: "A l'enemic ni aigua!!!"

- Vicent: "El paddle és així... No hi ha rival menut... Paddle és paddle"

- Andreu: "L'espectacle? Mira el marcador: ahí està l'espectacle!"

- José V.: "En un momento dado... por el culo nos han dado."

Seguirem informant amb la imparcialitat que ens caracteritza...

VicentC ha dit...

El resultat no reflexa el joc que es va vorer.
Va ser un partit marcat per les maganxes, que superen amb diferència a un partit de futbol amb Rafa Guerrero. I amb un joc desllavaçat i rampló, sense cap espectacle l´equip dels funcionares tregueren endevan el matx.
L´equip Abucasis te molt que dir encara i amb la veritat per davant la maganxeta de Deu anirà vegen-se cada vegada més.

Anònim ha dit...

el resultat es el que importa, pero clar nomes no va un un gran resultat sino tambe va hi haure una gran excibio dels funcionaris.
Els funcionaris van demostrar el tiki taka, un gran joc i maestria en el toc de la pilota.
El sector sanitari necesita practicar i practicar es a dir tocar mes .... pilotes

VicentC ha dit...

anonimo és JJ?

Andreu ha dit...

JJ. continua fent de les seues... No es registra en el blog, firma com a anónimo, etc.. Pero sabem que es Jose Juan. A Jose li he de dir que no sap lo que s'aproxima a lo que es una setmana de feina per a mi. No sols quan m'he de reservar pel diumenge. Totes son iguals. Quan he llegit lo de fer el gos i a veure qui en fa menys de feina m'he esborronat. Eres molt mes observador del que em pensava. I fent us de l'objectivitat que em caracteritza he de reconeixer que els sanitaris vareu intentar donar un major espectacle i mimo a la pilota que jo. Jo no vaig tindre un dia molt tecnic i em vaig dedicar a tornar totes les pilotes i esperar a que vosaltres les errareu. Però Jose Juan va estar inconmensurable. Per a mi va ser el millor del partit amb diferència. Amb tècnica i amb físic. No se com pot arribar a tantes pilotes al fons de la pista quan efectivament jo plantava la tenda de campanya a la xarxa i mirava atònit el seu joc. El proper partit intentaré arriscar i fer tikitaka Salinas, però sols en les primeries del partit. Si es complica tornaré al joc de Capello. "en el faddle, el resultado es lo que importa".

Jose V. ha dit...

A Andreu li he de dir, que donat la seua ètica del treball (ell ha de ser sempre el primer en arribar, fa la feina per que li agrada i s'ho pren tot seriosament: "les coses es fan ben fetes o no es fan"), al menys ha tingut la intel·ligència d'escollir aquell lloc de treball que menys requeriments de feina li suposa.