dimecres, 14 de febrer de 2007

INACCEPTABLE ETO'O

Si no teníem prou amb la seua reacció de diumenge, sols ens faltaven les seues declaracions d'ahir denunciant que ell estava enmig de dos bandos, i criticant a Ronaldinho. Jo l'apartaria immediatament de l'equip. No necessitem un Cassano al Barça. I que no oblide que el Barça va primer sense ell. El Barça està per damunt d'un jugador, siga el que siga.

3 comentaris:

Toni ha dit...

Estic d'acord amb tu. Sempre s'ha dit que Etoo és com un xiquet, però ahir més que mai. Xiquet rabiós i ploró. Li va fer ràbia veure com treien a Mesi abans que ell, com Ronaldinho feia dos gols (es veu que estan picats o algo). A xupar banqueta unes setmanes.

Comentari a banda mereix la premsa qua ja ha trobat "carnassa" per fer mal al barça, com sempre.

VicentC ha dit...

Jo també optaria per apartar-lo del equip o siga " a fer la mà", és impresentable...no volem a este judador, que ja deien que tardaba a fer de les seves

Jose V. ha dit...

Jo, per a fer la contra, sempre he cregut en les solucions més diplomàtiques, el consens, el diàleg. I moltes vegades el silenci és més important que les paraules. Eto'o la caga quan parla. Però també la van cagar (en menor mesura): Laporta, Rikjaard, Ronnie...

L'abraçada d'avuí, la no sanció (cara cap a fora), i el silenci, crec que pot ser l'única forma de reconduir la situació.

L'única cosa que em sabrà mal és si al final de la temporada Rikjaard decideix anar-se'n per coses com aquesta, ja que per a mi una de les coses més greus que de totes és que Laporta s'alineat al costat d'Eto'o i ha menyspreat al entrenador.

La disciplina amb aquestos xiquets malcriats no sempre és la millor solució. Sinò compareu el rendiment del Real Madriz amb Del Bosque i amb Capello.

M'enrolle massa, no sé el que dic.

El més important és que açò siga el pitjor que li passe al Barça, i que ara no es reflexe en el joc ni en els resultats.