dijous, 1 de març de 2007

CARNESTOLTES
He estat indagant sobre les millors disfresses de la quadrilla dels desgraciats i no sé per quin decidir-me. Potser vosaltres em podreu ajudar...

3 comentaris:

Jose V. ha dit...

Andreu, és nota que t'ha sabut malament haver perdut la travessa, eh!
Jo no tinc la culpa.
Guarda alguna foto per anar publicant poc a poc, que si tots els dies vas així esgotaràs el teu immens catàleg en un nores.

Andreu ha dit...

Mai m'ha ssabut malament perdre cap travessa. I de fet, ami he guanyat cap porra perquè sempre les he fet per a divertir-me i no pas per a guanyar-les. I pel que fa al meu catàleg de fotos, t'he de dir que 295 albums de fots a una mitja de 24 fotos sumen 7104 fotos. Abans s'esgotaran les reserves de petroli del planeta que les meues fotos.

jose juan ha dit...

andreu no li sap mal perdre la travessa, li sap mal que la resta de gent tingam rao. El barça es el que es i fora miracles enguany no toca champions encara que jo aposte per guanyar contra el liverpool.