divendres, 23 de març de 2007

El millor gol de la història del BarçaEl Mundo Deportivo proposa votar quin és el millor gol de la història del Barça. Donat que aquesta setmana no n'hi ha lliga i que tenim les porres censurades us recomane que doneu una ullada i comentem quin us pareix a vosaltres el millor gol. De la sempre apassionant selecció millor no parlem...

4 comentaris:

Andreu ha dit...

Jo pense que caldria concretar un poc més, ja que els blogeros som gent molt entesa en el futbol... Jo pense que podriem escollir el més emotiu (per la seua importància, trascendència, etc.) i el més tècnic per la seva execusió. De tota manera estic indecís..... Necessite pensar una mica més i veure i reveure els videos. El més emotiu per a mi el tinc clar (Bakero-Kaiserlauter) però en quant al més ben executat pregue se me concedisquen uns dies mes.

VicentC ha dit...

Te rao Andreu. Per la repercusió dels gols i l´impacte emocional jo triaria el gol de Koeman que ens va donar la 1ª copa d´europa (el de Belleti no el vaig viure en directe). El de Bakero recorde menys com el vaig viure en directe però m´esborrone quan el veig...

Jose V. ha dit...

Teniu raó que cada gol és una història i no es poden comparar entre ells.

Jo tinc diferents gols segons la gent amb qui estava i el lloc:

- El de Koeman en el 5-0. Estava darrere d'aquesta porteria amb Reme. El de Romario va ser a la porteria contraria. Toni i Ruben estaven allà la n-ésima graderia, no?

- El de Koeman a Wembley. Estava al pis dels meus tios a València, escenari on hem vist i compartit diferens partits.

- El pack Eto'o - Belleti a la caseta d'Andreu amb una colla d'energumens barcelonistes de diversa índole.

- Recorde el hat-trick de Pichi Alonso en la semifinal contra el Goteborg, previ a la final de Sevilla. En aquells moments no n'hi havia Pay-per-view i ens hàviem de conformar "veient-ho" per la ràdio.

Altres gols que considere realment importants per a la història del Barça són els de Pizzi, Quique Estebaranz i cia. contra el R.Madrid per 2 anys consecutius.

VicentC ha dit...

osti, Pizzi i Quique Estebaranz, eixos jugaven al Barça? Si que tens bona memòria