dilluns, 26 de març de 2007

EXCURSIÓ AL CAVALL VERD


Els profes de l'IES XEBIC proposen un ascens al Cavall Verd desde Fleix. Després anirem crestejant fins el collao. Després dinarem "gaspatxos" al restaurant del Collao. Les vistes que es tenen desde Cavall Verd, ben be valen l'excursió. Per anar a l'excursió no cal confirmació prèvia, però si voleu quedar-se a dinar ho heu de confirmar.
Dissabte 31 de Març, a les 8:30 a l'Intermarché.

4 comentaris:

Toni ha dit...

Jo he fet la variant d'eixa excursió: collao - cavall - collao i em va semblar preciosa. A més era un dia post-nevada amb un cel resplandent (visió espectacular d'Eivissa i un tènue espectre que ben be podia ser Mallorca), temperatura fresqueta i raconades de neu en l'ombria.

M'esglaia la pujada des de Fleix i més amb un grup d'excursionistes consumats com els del Xebic. M'ho pensaré.

Andreu ha dit...

Anima't, toni. S'ho valdrà la pena.

Rubén ha dit...

Està bé, posaré a prova a tot el professorat...

GRUP D´AMICS DÉNIA ha dit...

Sóc Fran, jo intentaré anar, pero estic de guardía.