dimarts, 29 de maig de 2007

Aquells meravellosos 80

Ei! Desgraciats!

S'ha acabat el silenci... es hora de seguir el dia a dia. La setmana electoral ha reviscolat el blog que pareixia una mica mort fa quinze dies. Però cal recordar que aquesta no és una plana política, i malgrat les il·lusions i esperances, i els temors i pessimisme d'altres, la vida segueix... I n'hi ha moltes coses de les que parlar, debatre i compartir.

També podem comentar els resultats electorals a Ondara, els de les Corts o en general a Espanya. Però si voleu ho deixem per a més avant.

Avui dalt del cotxe he sentit la cançó "Bienvenidos". No és una de les meues favorites, però m'ha fet recordar el primer disc que ens vam comprar el meu germà i jo. El "30 Impactos":I més tard, navegant no sé per on, he trobat aquest video:Per a tots els joves que som joves des dels 80 !!!

3 comentaris:

Andreu ha dit...

A mi la depre em tardará unes setmanes en desaparéixer. Perdoneu el mutisme.

VicentC ha dit...

Pues aquest spot publicitari el vaig vore la setmana passada mentres esperava per entrar a quiròfan i vaig dir en veu alta "¡Que bo!"
I diu veritats tremendes...
Un altre disc de l´epoca va ser el "monstruo" i ja després vingué el Bolero mix.
I la musica del spot es de quan anavem a Golden, no?
Bons records del 80, sense lloc a dubtes...

Sergi ha dit...

Deurien rodar un spot d'aquest tipus però d'Ondara... el bando de l'Ajuntament amb la Seat Trans, la barberia del Ribero i els seus palotes, el kiosko d'Amadeo (encara hi està), els jocs al carrer, les monges, saludar als avions quan passaven pel cel...