dilluns, 21 de maig de 2007

Eleccions a internet


He fet un xicotet experiment. Donat que on visc habitualment no arriba la publicitat electoral, he volgut buscar a Internet informació sobre les diferents candidatures i programes dels partits que es presenten a Ondara. No he tingut en compte les noticies de les diferents web de mitjans de comunicació.

Els resultats són els següents:

  • PP: a la web del Partit Popular (PP) no apareix Ondara. Les úniques seus locals de la província d'Alacant que surten són: Alcoi, Benejuzar, Benidorm, Benissa, Denia, Elda, Monovar, Novelda, Onil, Orihuela, Petrer i Villena (tampoc tenen massa informació). He buscat el terme "Ondara" dins la seua web, però l'únic que he aconseguit és saber que José Joaquín Ferrando Soler és l'alcalde.
  • PSPV: en aquesta web ni tan sols es pot cercar informació. Pareix ben estructurada, però no té informació sobre els programes electorals dels municipis.
Em pareix molt greu la quantitat de diners que malgasten els partits polítics en propaganda electoral. En canvi no són capaços d'aprofitar un mitjà econòmic com és Internet per a poder fer arribar la informació a més gent.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Per a webs electorals curioses, ací en teniu una:

http://www.jorgejuanalcalde.com/

Si teniu curiositat per saber els resultats històrics en totes les eleccions a Ondara, podeu entrar en:

http://www.pre.gva.es/pls/argos_elec/DMEDB_ElecMunicipios.informeElec?aNMuniid=3095&aVLengua=v

Jose V. ha dit...

Em fa fredat que algun candidat d'Ondara veja el programa de Jorge Juan... S'imagineu les obres i mega-construccions que es podrien fer a Ondara?

Per altra banda... Aquells de vosaltres més implicats i que n'esteu ben informats es podrieu fer un resum dels programes dels diferents partits.

Animeu-se! (abans de la jornada de reflexió)

Anònim ha dit...

Molt interessant l'enllaç que ens passa sergi i ja podrien haver-s'ho treballat un poc més el PP i el PSPV en matèria d'internet perquè el BLOC si ha complit en eixe tema encara que la web d'ondara.net crec que para algo descafeinada(com si li faltara alguna animació o algo).

El diumenge tots a votar!

Andreu ha dit...

Estàs insinuant queet consideres jove??