dimecres, 16 de maig de 2007

La campanya electoral

Ja ha començat la campanya electoral i tot son bones paraules, promeses... Com va el tema per Ondara? Que van a fer de nou? Parcs, centres de salut, cases de protecció oficial, subvencions per a St JAmes...?
Ací a Xàtiva no es parla d´altra cosa: la suposta conversa gravada a l´actual alcalde i candidat a la reelecció. No te desperdici.
http://salse05.blogspot.com/2007/05/rus-i-els-msics-de-xtiva_15.html

4 comentaris:

Jose V. ha dit...

Com diu una persona a la que admire molt: "La política és molt bonica... si no fora pels polítics."

Però que voleu? Ja sabeu que els de les bandes, els grups de dances, grups musicals, de teatre, blogueros, i tota eixa gent que s'interessa per la cultura són tots uns rojos!!!

Vicent, a Ondara, jo no estic molt informat, però t'apunte 2 detalls:

* El PP parteix amb l'avantatge d'una suposada bona gestió i bona campanya d'imatge.

* Entre els protagonistes del nostre blog n'hi ha almenys 3 persones que han tingut a les seues mans anar com a candidats de més d'un partit.

Ja ens informaràs de que passe amb aquest alcalde tan "salao" que teniu (no sé perquè m'ha recordat a un tal C. Pascual).

Sergi ha dit...

Està clar que l'eixida a la llum pública dels resultats del test polític publicat en aquest blog ha ajudat a eixes propostes polítiques...

Quina cantera!

Toni ha dit...

Sols un apunt: Demà divendres hi ha previst un mitin del PSPV a les 20.00 i un sopar del Bloc a les 22.00. Què ha fet el PP? Posar una sopada GRATUÏTA a les 20.30

Tenen ous o no?

Anònim ha dit...

http://youtube.com/watch?v=YfH1_U7Mi9I