dimecres, 23 de maig de 2007

Documents gràfics d'eleccions

Per no ferir cap sensibilitat i no furgar més en la llaga, he decidit llevar la imatge gràfica que hi havia en aquesta entrada, millor serà...

5 comentaris:

Jose V. ha dit...

Ai, ai, ai! N'hi ha fotos que...

Bé, recordeu que disposem de tot un dia per a reflexionar el nostre vot.

I crec que és especialment important anar a votar.

Anònim ha dit...

El poble es mereix un canvi,eixa gent ha augmentat més de 20 kilos de pes i han canviat tots de cotxe.

També el batle s'ha comprat un xalet en la Sella.

Ja està bé d'enriquir-se i tots els projectes que s'han fet s'han unflat moltíssim en el pressupost final.
Jo el vot el tinc clar,i tú?

Toni ha dit...

Realment no sé quin serà el resultat de les eleccions: el cap em diu una cosa, el cor una altra, uns dies sóc més optimista, altres no...

Sols m'agradaria dir una cosa: he seguit la campanya del Bloc i del PSPV a les municipals molt: ASSISTÈNCIA I COL·LABORACIÓ quan se m'ha demanat i us puc dir una cosa: ENHORABONA PEL TREBALL QUE S'HA FET!! Fa 6 mesos la meva porra hagués sigut PP 11 Bloc 2 i, gràcies a aquesta gent, estic ben segur que això no passarà. Tinc bons amics en les dos llistes, també en la del PP, i sé de primera mà el treball altruista i desinteressat que han fet els d'un costat i l'altre. Les conclusions us les expose en privat, je je.

Ànim Anna, ànim Xisco, ànim Kiko, ànim Ximo (Ferrando noooo!), ànim Andrés i Amàlia, molt d'ànim José Carlos!

Toni Marí ha dit...

Hola a tots. És la primera vegada que em sume a aquest blog. El tema d'actualitat de les últimes setmanes ha sigut les eleccions municipals. He pogut participar en la campanya del BLOC i PSPV i els que estàvem allí hem arribat a la conclusió que serà difícil que el PP perda la majoria absoluta. Almenys sempre he pensat que s'ha d'intentar i, des d'ací, vull donar les gràcies a gent com Xisco, Josep Carles, Amàlia, Kiko, Andrés, Ximo Gavilà... que han fet possible que hagen esperances. I, sobretot, que s'hagen tirat endavant per a entrar en una llista electoral... perquè pot ser l'inici d'un "moviment" social en el poble de cara al futur.

També m'agradaria fer referència a les eleccions autonòmiques. Pense que ens juguem moltíssim en elles perquè en cas que el PP torne a traure majoria absoluta, estaríem parlant de 16 anys de govern de la dreta. Seria molt dur si tenim en compte la situació actual (corrupció urbanística, manipulació en els mitjans de comunicació, llistes d'espera, barracons...)El canvi serà possible si hi ha un alt grau de participació. Que així siga. Salutacions als bloggers.

Rubén ha dit...

molt fort.-

Mireu les joies, els cotxes, les cases, etc... que tenien aquestos fa 4 anys i mireu-los ara.

Què ha passat?
Els ha tocat la grossa?

Si tornen a guanyar avui, pense que acabaran comprant el poble sencer, o millor dit el que queda de poble.

Avuí tenim la última paraula.-

TOTS a VOTAR.-