dilluns, 21 de maig de 2007

SEGÀRIA ABANDERADA

El diumenge 20 de Maig, a una setmana de les eleccions, 3 intrèpids muntanyers vàrem pujar a coronar Segària. Vam posar una senyera a la creueta i una bandera del Bloc (no confondre amb blog) en un punt situat una mica més alt. Des de l'aula d'informàtica on faig classe de vegades, la veig onejar i se me pone "la gallina en piel" com déia Johan Cruyff.11 comentaris:

Jose V. ha dit...

Per tal d'acomplir els criteris d'objectivitat que caracteritzen aquest blog (que no bloc) haureiu de tornar a pujar i penjar una senyera del PSOE (o és PSPV?) i del PP. I d'EU-Els Verds, ERPV, C.V., Falange, etc...

Bé, si no voleu no... Al cap i a la fi aquest blog és una banda de rojos!!!

Fem porra d'eleccions?

Rubén ha dit...

Jose, ho has dit tot bè, menys PP.
Ja que a Ondara no es presenta el PP, si no el XF (Ximo Ferrando).
Tot és Ximo Ferrando i Ximo Ferrando ho és tot. (segons ell)
Ell és ell i el partit també és ell...

VicentC ha dit...

pues si podriem fer una porra electoral, pero tindriem que saber que promet a Ondara cadascuna de les forces politiques: XF, PSPX,BLOC...

Toni ha dit...

A aquestes hores tingueu per segur que la quatribarrada ja no onejarà a la cresta de Segària. Un comandament especial (al més pur estil Trillo en Perejil) haurà pres el cim de la muntanya i lleva't l'estandart de les ordes pancatalanistes. Tamanya ofensa no podria permetre el PP ondarenc.

Andreu ha dit...

Jo faig la meua porra.

BLOC: 4
PSPV: 3
PP: 6

Nou alcalde: Xavi Pons, amb el suport del PSPV per a l'investidura.

Potser penseu que soc un idealista, però jo crec en els miracles. A més, no he encertat cap porra del Barça, per què ha de ser igual en la política??

ADEU PP!!!

Rubén ha dit...

Doncs jo pense quasi igual.

PSPV: 4
BLOC: 3
XF: 6

Pense que pujarà una mica més el Pspv, per ser un partit amb nova resorgida a Ondara.

Adéu PP. I si no és així, adéu Ondara.-

Jose V. ha dit...

Jo no puc donar la meua opinió. Una cosa és el que desitge i altra diferent el que crec que va a passar.

Si diguera el que pense igual em tiraven del blog, o del bloc, o l'actual Ondara, o de la futura Ondara, o de la que podria ser futura.

Sergi ha dit...

També ha estat prou que just esta setmana Segària tinga capell i no es veja el seu cim abanderat... coincidència o algun partit polític intenta evitar la publicitat electoral al cim ondarenc?

N'esteu segurs que no hi ha cap aparell electrònic fabricaboires?

Malgrat tot, enhorabona a l'escamot maulet d'Andreu i companyia.

Pel que fa a la porra, sols tinc clar que el diumenge sóc president per un dia, de la taula electoral 829,i per tant, i a fi de garantir la bona convivència amb els interventors de tots els partits, em guarde la meua previsió de resultats "in pectore".

Salut i a votar amb trellat.

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú com vosaltres posara una bandera de dimensions guapes a Segària.

Per desgràcia no dura massa per culpa de l'aire però molt bona iniciativa.

Respecte a les eleccions jo crec que a les d'enguany la cosa estarà molt apretada,la cosa es decidirà segurament per un grapaet de vots.

Així que per favor,tots a votar!

Andreu ha dit...

Jose:

Tu si que pots opinar. El que passa és que no vols.

Jo quan faig una porra, pose el resultat que m'agradaria que eixira. D'aquesta manera, si l'encerte tinc doble alegria. No les sols encertar però be...

Jose V. ha dit...

És clar que puc opinar. Però jo crec que en una porra, com que vols guanyar-la, has de posar el que creus que va a passar.

Sincerament, tal com veig la situació, no m'apetiria guanyar aquesta porra.

La gent d'aquest blog som una mostra esbaixada ("sesgada"), com ja es va demostrar en el test polític (si fins i tot Vicent surt com un 'roig'). Per la qual cosa, crec que les opinions i l'ambient optimista en torn a un canvi polític en Ondara no són del tot realistes.

De totes formes, mirant les candidatures, m'alegra comprovar que la gent jove s'implica en política. De fet el proper alcalde d'Ondara, guanye qui guanye, serà o de la meua edat o més jove que jo.

Esperances en tinc... Però és molt difícil... com la lliga del Barça ;-)