dijous, 7 de juny de 2007

J.C.: " Hay que seguir la 'linia' "

Tradicionalment els culés som uns cagarris. Tot en el Barça ha d'anar de fàbula sols per a tindre opcions a guanyar alguna cosa. Altres equips, en canvi, fent-ho fatal han guanyat copes d'Europa i lligues.

Supose que és per això que els aficionats blaugranes lectors i escriptors d'aquest blog no gosem a obrir la boca sobre aquest final de lliga.

Respectaré aquest norma no escrita, però és que m'he esborronat amb aquest video:Alguns diuen que va ser la millor nit del Dream Team. No sé si va ser la millor o no, però m'ha paregut molt interessant la darrera frase de Johan Cruyff.

3 comentaris:

VicentC ha dit...

El Barça no te perdó. Ens ho possen "a huevo" i va i ens empaten al final, quina merda. Al final el Puto Madrit guanyarà la lliga perque sembla que es l´unic que vol guanyar-la.
Eixe no es el Barça que volem...

Anònim ha dit...

I tant! no es poden desaprofitar tantes ocasions i quan depens de tú no pots especular amb un simple 2-1 i Etoo'o fallar el que va fallar en el mà a mà amb Kameni.

Es necessita una neteja d'equip però gran-gran,fora ja els mercenaris que només volen diners i viure de rentes de títols de temporades passades.

Jose V. ha dit...

Menuda decepció. Se'ns va quedar cara de tontos. El Saragossa va fer el que tocava, empata i a punt de guanyar.

I el barça res. "Res de res". Pobre Messi, fa dos gols a emulant a Maradona (en copa i lliga) i no li serveixen de res (de moment).

El Madrid té el 95% de la lliga guanyada: per jugar en casa, contra un equip inferior, un equip que no es juga res, i el Barça d'aquesta temporada és capaç de no guanyar el seu partit contra el Nàstic.

Queda l'opció del miracle, recordant el penalti de Djukic. Però aquest any el la lliga l'hem regalada en massa ocasions. I el Madrid ha tingut molta sort, però cal reconèixer que al menys l'ha buscada.