dissabte, 2 de juny de 2007

La plaça de bous de XàtivaEstimats amics:
Allargant un poc el tema politic, no se si sabeu que el PP celebrarà a Xàtiva la gran festa de la victòria. El lloc serà a la rehabilitada plaça de bous. Però on està la gracia del tema? Pues en la rehabilitació de la plaça. En resum: A Xàtiva hi havia una plaça de bous "normal", un poc més gran que la d´Ondara, però árquitectònicament res a veure amb la Joia Levantina. L´us de la plaça era de 2-3 corregudes a la fira i poc més.Però l´ajuntament (o siga "el Rus") s´inventaren que estava en perill de ruïna i decidiren restaurar-la.

I la restauració ha consistit en quasi tombar-la, doblar o més la cabuda i posar-li sostre. El resultat es pot veure un poc a la foto que ve, es un ovni.

I a que no sabeu quina constructora ho ha fet?


Per supost Llanera

Els proper actes a la plaça serà l´actuació estelar de Mariano Rajoy i la seva quadrilla el dia 8 de juny i a final de més Elton John.Desde Xâtiva, Vicent

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Estaria bé veure al Marianico Rajoy "vestido de luces"...
Espere que a la Plaça de Bous d'Ondara a ningú se li puga ocórrer posar-li un sostre tipus ovni, tocarem madera...

Jose V. ha dit...

Aquest tipus d'obres, de promoció, de autoimatge és la que mou a una part important de l'electorat a votar propostes com les del PP a:

- Xàtiva: plaça de bous, "modernització" de la muntanya...
Ondara: Centre comercial, piscina...
València: F1, palau de les arts ...
Comunidad Valenciana: F1, "agua para todos"...

Hi ha molta gent que sols pensa en la practicitat i la importància de les coses a curt termini, sense pensar a llarg termini (això és cosa dels ecologistes o problemes futurs que arreglaran els gestors futurs).

Tenia que soltar-ho.

Andreu ha dit...

Pensava que Jose no parlava de política...

Jose V. ha dit...

El fet de que no em mullara en les darreres eleccions no vol dir que no parle de política.

A més, precisament és això el que menys m'agrada del que s'entén avui per política: "marqueting", mega-obres faraòniques i benefici a curt termini.

Anònim ha dit...

pan para hoy, hambre para mañana

Anònim ha dit...

http://www.lletjos.org/index.php/blog/view/Alcalde%20de%20X%C3%A0tiva%20insultant%20a%20les%20bandes%20de%20m%C3%BAsica?id=234

Anònim ha dit...

Sóc el que ha posat abans eixe enllaç on surt l'alcalde de Xàtiva dient barbaritats,vaja lumbreres d'home que voten com a alcalde a Xàtiva.

També va dir en una de les propostes electorals que portaria la platja a Xàtiva i després damunt es va burlar dels votants.

Amb l'exemple d'aquest alcalde ja tens prou per a saber el que ens governa al País Valencià,si és que la gent no és més feixista i ignorant perquè no pot.

Adéu i salut!