dimecres, 18 de juliol de 2007

Sant Jaume ja està ací!

Bloggers i bloggeres,

l'event de l'estiu, el sopar del blog, és la porta idònia per obrir la setmana gran de la festa popular, el Sant Jaume.

A la xarxa podem trobar diferents webs de la festa i de les penyes. L'any passat va tindre molt d'èxit el visionat de fotos i vídeos de les festes penjats en aquestes planes. Dues d'estes planes són http://www.santjaumeondara.org/ amb una completa informació i enllaç a altres webs i http://www.estemdelonostre.com/ una bona plana web amb fotos i vídeos de Sant Jaume. Com a exemple aquest mosaic amb fotos de 2006 on apareixen diversos membres de la quadrilla, podeu trobar-los?

Tindrem en el nostre blog fotos de la festa santjaumera? Esperem que sí, començant per les fotos del gran sopar blogger. Ànims doncs a penjar en el blog les instantànies de l'ull curiós... (a més enguany hi ha concurs de fotografia a Sant Jaume)

5 comentaris:

Jose V. ha dit...

Difícil fer fotos sense càmera. Sort que Nando va dur la seua, amb carret i tot, i que al flash li quedaven 4 o 5 tirades ;-)

Anònim ha dit...

Que conste que posant altres es pot canviar el nom. eh, Clara?

Andreu ha dit...

Nando es una canya. Igual et diu que un bar es pepero, com que es trau una càmera de la xistera i fa les fotos oficials. Xapeau!!
Per cert, este matí quan ha tocat el despertador tenia tanta son que he recordat els campaments. Concretament Xelva 95, cada matí. Un dia, a més uns locos ens val alçar a les 6 del matí per anar a veure un riuet o no se qué collons era...

Anònim ha dit...

Done fe que posant "altres" es pot posar un altre nom.
Un altra cosa és si Ferran i Clara es van comprar l'ordinador al mateix temps que la càmera.

Anònim ha dit...

Però locos perduts! Ara no ho fariem, o si? Si Andrés, era un riuet, molt idílic, però tu com a voltes tens la sensibilitat no sé on... Però si que es veritat que amb la son que passavem, no se quin pensament vam tindre. Eren altres temps.