diumenge, 19 d’agost de 2007

Excursió a Segaria


Estimats amics:
Tal com estava previst, el passat dia 15 d´agost Andreu i jo férem l´ascens a Segaria. Per a mi va ser una bona experiència. Després d´un ascens més lleuger per una senda envoltada de margallons i romer, amb algunes argilagues que anaven arrapant les nostres canalles, arribarem fins un lloc mític de la geologia local, the dark grove.
Des de allí es pot contemplar the plane stone, lloc que incita a la reflexió (qui soc, on vaig i tot això). Seguirem ascendint i el camí es complicava, però la conversació animava, junt amb els cant tradicionals, des de Paco Muñoz fins música sacra local.
Després de sofrir una pàjara lleu i pujar per les pedres com una sargantana arribarem fins el cim on ondeja una bandera vermella...
Esmorzarem e iniciarem el descens, arrossegant el cul per les pedres i fent alguns "que me voy", seguint filosofant, politica, arrapades de margalló, fe.
.. fins arribar al nostre punt de partida.
espere repetir experiències d´aquest tipus.

5 comentaris:

Andreu ha dit...

Cal afegir que la missió de l'excursió era trobar la FE perduda. Però no la vàrem trobar. Vam buscar i rebuscar per darrere de totes les pedres i margallons però no va haver forma de trobar-la. Enfí, seguirem amb la lectura del llibre "La misa no me dice nada". Ahí està la clau.

Jose V. ha dit...

Tot molt interessant, però d'on s'heu tret això de trobar la fe? I perquè buscar-la a Segaria? Ni que fos Terra Santa.

Sergi ha dit...

I les fotos on apareixia certa bandereta no es publiquen?

Jose V. ha dit...

És cert. M'agradaven més les fotos que havia fet Andreu.

Anònim ha dit...

ESTOS TIOS QUE SE HAVIEN FUMAT