dimecres, 22 d’agost de 2007

"Me gusta el fútbol"

Una bona part dels membres de la quadrilla són futbolers, culés majoritàriament. En el blog hem fet molt articles i comentaris sobre el Barça i el futbol en general. La mala temporada del Barça i el triomf del màxim rival ens va callar la boqueta a tots.

Aquesta setmana ja m'han demanat que pose un porra per a la primera jornada. La meua opinió és que fins que no ens desfem del gafe Andreu no tornem a fer una porra. Jo també volia fer un article sobre els fitxatges i la pretemporada del Barça. I, a més a més, aquest any igual tenim com a redactor de luxe a un famós periodista valencià.

Però en compte de començar la temporada futbolística amb el Barça vull compartir aquest vídeo que m'he trobat per la web. Quan escolte debats sobre quin és el millor jugador de futbol, recorde que més d'un exfutbolista ha dit que el millor jugador amb diferència que havien vist en actiu era Mágico González. La veritat és que veient el vídeo es compren el perquè d'aquesta afirmació.Jo sempre he pensat que, si sóc sincer, m'agrada més el Barça que el futbol. Però jugades com aquestes em fan replantejar-m'ho

Font: Magia a Diarios de fútbol.

4 comentaris:

Toni ha dit...

José, quin friki! Estas fet pols!

VicentC ha dit...

Jo soc fanàtic del Barça, i res de futbol espectacle ni mariconades

Jose V. ha dit...

El que jo no sé és perquè cada vegada més n'hi ha més gent que diu que li agrada el futbol anglès.

Bo, sí que endevine perquè pot ser. Mireu com va la Premiership!!!

P.D.: Disulpes per aquesta frikada. O no? ;-)

jose juan ha dit...

estidc amb tu jsé, per a vorer futbol a vegades vorer la Premier es millor.