dissabte, 11 d’agost de 2007

Test de divinitat

Donat l'avorriment post-festes, pareix que finalment el blog està de vacances. Crec que fins i tot fa gossera publicar o fer comentaris.

En la nostra tradició d'enquestes psicològiques el Renderman de la Marina em fa arribar aquesta molt peculiar: Eres Déu?


Us puc avançar el meu resultat: no, jo no ho sóc. Si voleu més detalls sobre ell/ella feu clic ací.

PD: recordant el tema principal del sopar que aquesta setmana van tindre alguns dels "mascles" de la quadrilla us deixe aquesta altra enquesta relacionada.

1 comentari:

Andreu ha dit...

Jo de moment no vaig a fer l'enquesta perquè abans m'agrada documnetar-me. Així doncs, primer em llegiré un llibre anomenat "la misa no me dice nada" i després intentaré anar a classes de repa`s per a que un filòleg tradueixi la següent oració "crsitià sense missa, no és diumenge".