dilluns, 17 de setembre de 2007

La teoria del caos

Crec que la selecció de bàsquet mereix el nostre homenatge i felicitació. Són subcampions d'Europa i actuals campions del món. Són un gran equip. Aquest nit han jugat un mal partit, molt desafortunats en atac, i malgrat tot, sols ha perdut d'un punt. Llàstima.


Si ens fixen en les darrers 2 segons del partit: és quasi únic moment que Rússia es posa per davant, el base "rus" fa un mal tir i el baló entra després de 4 rebots, mentre que el tir de Gasol va recte dins de la cistella, però se'n eix. Amb una mica més de sort, o de sort diferent el resultat hauria pogut ser diferent.

Tot això em recorda la teoria del caos: hi alguna cosa més previsible que el moviment d'un pèndul? Pues fixeu-vos que passa amb el moviment d'un pèndul doble:P.D.: una vegada més no vull fer comparacions amb l'altra selecció ni amb el nostre benvolgut club.

3 comentaris:

jose juan ha dit...

el pendul, potser, i haber fet una sopa per a vorer el partit, ahi pot estar la clau, barça final champions sopa i victoria,
basquet final no sopa i derrota,
quina serà la propera final?
que farem?

VicentC ha dit...

PUES AMB EL BARÇA ESTARÀ COMPLICAT EL TEMA...després del que vam veure ahir.

Sergi ha dit...

Reflexions sobre l'experiment del pèndol:
Si el pèndol gran és l'economia domèstica i el pèndol menut és l'euríbor, la conclusió que es pot extreure de l'experiment és que al final els dos tendiran a la convergència? Això passarà abans o després d'acabar de pagar la hipoteca?
Ens falta una dada important, si el moviment inicial el fan persones diferents (particular, banquer, home, dona) el resultat serà igual?