divendres, 14 de setembre de 2007

La tornada al cole

Bé, ara que ja s'acaba l'estiu de veritat, ara que s'acaben les vacances d'eixos que en tenen 3 mesos... ara és hora de que el blog torne a la seua rutina. Després de la vagueria estiuenca i de les darreres notícies podem començar a parlar de la lliga, del Barça, Madrid i totes eixes xorradetes que tant ens agraden (més a uns que a altres).

En concret, m'alegre que torne la Lliga i no tingam que seguir soportant a "El Sabio" i "La Roja". Per a no fer comparacions vergonyoses no parlaré del basquet.

A veure com recomença el Barça. Un Barça que cada vegada més em recorda a la selecció abans esmentada: sobre el paper són els millors, aspirants a tot. A l'hora de la veritat ja veurem...

Tinc una proposta per a Rijkaard i per al proper seleccionador: que facen la Haka abans dels partits. Per als que no sapigueu de que parle us deixe un vídeo i una explicació.Com a curiositat ací teniu un altre vídeo de com feien l'Haka ("l'aca?") fa uns quants anys.

Seguint en plan "motivador": Quants esportistes Nike n'hi ha en la plantilla del Barça? Posaran les mateixes ganes que aquestos? : Anunci Nike i la NFL

Aquest vídeo em recorda a la pel·lícula Evasión o Victoria quan Pelé ("Luis") deia que la seua estrategia era agafar el baló, regatejar-se a tot l'equip i fer gol. També estava la frase que deia l'entrenador britànic: "Recordeu: un còrner és mig gol". El barça en necessita 100 (i més) per a fer-ne un.S'esperen comentaris...

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Un dels esdeveniments esportius més sorprenents que recorde de sempre és el primer partit que vaig veure on jugava la selecció de rugbi de Nova Zelanda. El tema del haca és impressionant però el joc que despleguen en un partit encara ho és més, estan a anys llum de totes les altres seleccions.

Jose V. ha dit...

Es cert. A més a més dona gust veure els partits de rugbi encara que no conegues el reglament ni entengues molt. Una llàstima que no siga un esport prou popular per ací.