dilluns, 10 de setembre de 2007

XIQUET O XIQUETA?Quan un anuncia que va a ser pare, entra dins d'un seguit de tòpics, frases fetes i refranys que esdevenen tradició. Alguns et diuen: tu preferixes xiquet o xiqueta? Altres et diuen: Lo important és que vinga sa! Altres et veuen la panxa i diuen: Uiiiii, segur que és xiqueta! Jo no m’enganye mai. Tens la panxa baixeta. A fulanita el metge li deia que era xiquet i jo li vais dir que seria xiqueta i vaig encertar.

Enfí, jo no pare de pegar-li voltes al tema del sexe del futur bebe. I com que conec a Jose i Reme des de fa tans anys, i estic tan ilusionat amb el seu fill com si fora meu (i que conste que trobe que no ho és) he encomanat a un estudi de simulació gràfica molt reconegut, Ruben’s Design Corporation, que em fera una reconstrucció de la possible aparença del bebe en ambdós casos.


Jutgeu vosaltres mateixos.... En vista de lo que hi ha, jo pregaria que fora xiqueta...

Jose: Allò de “prepareu-vos, s’ha acabat de dormir de tiró” no es cap tòpic!!
Reme: Allò de “salut pel xiquet i paciència per a la mare” tampoc és cap tòpic!!

4 comentaris:

VicentC ha dit...

sense lloc a dubtes, per l´amor de deu que siga xiqueta

Anònim ha dit...

pense que lo millor sería xiqueta, i aixina no podra fer res en la meua, o si?

Toni ha dit...

Vull xiquet per a portar-lo al futbol amb el tio, a caçar i a pescar, a esmorzar al bar Prado i ensenyar-lo a fumar.

Viva la masclor!!!!

Sergi ha dit...

No hi ha possibilitat que siga bessonà? Jo us puc aconsellar al rspecte...