dimecres, 31 d’octubre de 2007

Impresionant documental sobre google

Hola companys.-

Si disposeu de 46 minuts lliures (funcionaris segur), ací us deixe un enllaç per a que pugueu veure un impresionant documental sobre google.
A mi personalment, m'ha encantat.-
salutacions
1 comentari:

Anònim ha dit...

Sé que a la vostra penya vos agrada la quatribarrada i per això vos envie aquesta notícia per si no s'haveu assabentat encara:

El PP d'Ondara retira la quatribarrada després d'onejar durant 19 anys en l'ajuntament

El portaveu del Bloc d'Ondara, Xavi Pons, no donava crèdit ahir que, després de 19 anys, l'alcalde, Ximo Ferrando, del PP, «haja decidit unilateralment retirar de la façana de l'ajuntament el símbol més antic de la conquesta del poble valencià», és a dir, la quatribarrada. Pons va recordar que va anar en 1988 i sota un govern socialista quan es va acordar en un ple, a proposta de Unitat del Poble Valencià -ara Bloc- que onejara en l'Ajuntament d'Ondara la quatribarrada. Per aquell temps, PSOE i UPV van votar a favor mentre que el CDS es va abstenir i el PP va votar en contra. I ara, a l'alcalde «se li ocorre no acatar un acord plenari i, sense intervenir altre ple o un decret d'ajuntament, desfà el que està aprovat per una corporació», va precisar ahir Pons.

Actuacions com aquesta, segons el nacionalista, «no ajuden a la salut democràtica del poble perquè haurà gent que no crea en els símbols però altra que si». Pons va qualificar de «acció gratuïta» la decisió del primer edil popular i fins i tot la va titllar de «partidista, totalitària i feixista». El nacionalista va lamentar que «siga ja una pràctica habitual de l'equip de govern censurar a l'oposició en la ràdio i en la pàgina web, restringir les preguntes en els plens o prendre decisions sense consultar a ningú».

Ara, les banderes que onegen en l'Ajuntament d'Ondara són la local, l'autonòmica, l'espanyola i la de la Unió Europea. El Bloc va trobar a faltar unisca el passat dia 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, la quatribarrada, que lluialluïa en la façana del consistori des de feia 19 anys com símbol de la conquesta de Jaume I. Per això, el dijous, minuts abans del ple, Xavi Pons li va preguntar a Ximo Ferrando què passava amb la quatribarrada i, segons el nacionalista, «em va contestar que havia pres la decisió de llevar-la i ja està». Una resposta que ahir va lamentar el nacionalista.

Per la seua banda, l'alcalde d'Ondara va confirmar ahir que la iniciativa de llevar la bandera de la polèmica va ser «una decisió política de l'actual equip de govern», del PP, perquè «queda bé clar en la reforma del Estatut d’Autonomia quin és la nostra ensenya». Ja en el discurs del 9 d’Octubre «vaig dir que tots hem d'estar sota la mateixa bandera i més encara un ajuntament, que és una administració pública», va apuntar ahir Ximo Ferrando que, a més, va afegir que «oneja la bandera espanyola i l'autonòmica en compliment de la llei».

El popular també va assenyalar que «hi ha veïns del poble que no entenien per què seguia allí la bandera quatribarrada». Per altra banda, Ferrando va assegurar que l'acord plenari del 88 establia que havia d'onejar «la real ensenya o la bandera de la conquesta i per a mi la qual oneja avui és la real ensenya».

No obstant això, Ximo Ferrando governa a Ondara des de mitjans del mandat 99-2003 i fins a aquest mes el símbol de la conquesta ha estat onejant en l'ajuntament.

TAMBÉ DIR-VOS QUE PODEU CANVIAR LA WEB DE L'ONDARA CF PER LA DE L'UD ONDARENSE www.udondarense.blogspot.com o www.udondarense.tk