diumenge, 21 d’octubre de 2007

Les Set Meravelles Valencianes


El club de viatges Fil-per-Randa, en col·laboració amb més de quaranta entitats com ara el Consell Valencià de Cultura o l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, estan promovent l'elecció de les set meravelles valencianes.

Després de la inciativa de les Set Meravelles del Món, Fil-per-Randa, proposa participar activament en la creació d’un programa similar referent al patrimoni cultural i medioambiental valencià que esdevinga un nou motor de la promoció, difusió i ús de la llengua, del patrimoni cultural i natural valencià.

En total hi han 56 candidates proposades dividides en 7 seccions. Es tracta de triar d'entre elles les set meravelles valencianes.

El sistema de votació és gratuit i començarà el proper 1 de novembre. Si voleu participar en aquesta tria o informar-vos sobre l'iniciativa, podeu entrar en
http://www.meravellesvalencianes.org

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Quines serien les set meravelles ondarenques?

Toni ha dit...

No sé com puc votar a les meravelles del País Valencià. Algú m'ajuda?

Les ondarenques serien: Les entrades de bous de Sant Jaume, el conjunt Assut/llavador (si estigués ben cuidat), la cova fosca, el convent, el cant dels dolors i el festacarrer.

Rubén ha dit...

Jo també posaria la representació de la Passió.-

Sergi ha dit...

Toni, fins el dia 1 de novembre no es pot votar, a la web ho explica, ens haurem d'esperar un poc.

D'Ondara no ens oblidem del Campanar, la Serra de Segària (en conjunt), la font de la Carxofa, la séquia Parri... i esperem que de nou en març puguem recuperar la Passió.

Toni ha dit...

Jo tinc en compte les que tu dius Sergi, però, per a mi, personalment, són les set que he posat.

VicentC ha dit...

jo discutiria el festacarrer, tema politic apart, donat que es una festa relativament recent i pense que amb una relevancia molt menor que les altres anomenades.També pense que les que anomena Sergi probablement siguen més significatives del nostre poble que no el Festacarrer