divendres, 23 de novembre de 2007

Arrop: Restaurant d´una estrela

Ahir vaig vore al canal 9 que al restaurant Arrop de Gandia li han donat una estrela de la prestigiosa guia Michelin i hem va alegrar i vos explicaré perqué.
Aquest restaurant el vaig coneixer a indicació de Toni G, vaig anar a sopar i hem va encantar el menú degustació. Ens ofereixen algunes reedicions de plats tradicionals, amb una presentació del que s´anomana "Cuïna d´autor", tot molt bó, servici perfecte...hem va encantar.
Aproximadament un mes després vaig anar a sopar a Casa Pepa, també amb una estrela, i la veritat que ni punt de comparació. Menjar bó però sense cap sorpresa, sense tocs de cuïna d´autor; hem va fer recordar el que podiem menjar a altres llocs com a L´Idil.lic. Es que s´han relaxat? Quan varem sortir pense que comentarem amb els qui compartirem aquella agradable vetlada que L´Arrop ens havia agradat més i mira per on, per una vegada hem encertat.
A la pagina gueb www.verema.com de reconegut prestigi, amb un comentarista de la quadrilla inclós i tot, podem trobar opinions similars a la meva respecte a Casa Pepa:


"Local muy agradable en una casa de campo en medio de la huerta. Amplia separacion de mesas con cuberteria, cristaleria y manteleria correctas. Comida buena pero lejos de emocionar ( no se puede olvidar que tiene una estrella michelin). Buena materia prima con puntos de coccion irregulares y mezcla de sabores no demasiado lograda. Quesos artesanos pero no exquisitos. Buenos postres. Amplia y, en ocasiones, carta de vino original. El servicio amable y atento pero no muy profesional. RPC caro para lo que te dan".

Y un altra:

"Llegamos ilusionados y salimos defraudados. El menú degustación seguro que no es la mejor opción:

- El precio del menú (60 euros más IVA, vino, café) no queda justificado por una cocina que intenta
- Al servicio le falta profesionalidad y le sobra familiaridad
- La carta de vinos, anclada en décadas anteriores

No dudo que los arroces serán su especialidad, pero como no aparecieron por el menú, no pudimos probarlos".

I el de Gandia menu 48 e si no recorde mal. Vos el recomane sempre que vos agrade aquest tipus de cuina innovadora, clar.
Fins prompte amics.

1 comentari:

Toni ha dit...

Arrop és una història diferent a casa pepa, crec. El primer és més de la filosofia restaurant=laboratori on prima l'experimentació, allò sorprenent, lo poc habitual. Pepa=tradició. A mi com a experiència innovadora m'agrada molt més Arrop, però els sabors de Pepa a mi em van encantar (tens rao en que és una cuina molt pareguda a Idíl·lic).

La R.C.P. és aclaparadorament millor en Arrop que en Pepa, per suposat.

Vicent: ara he fet un altre descobriment a Gandia: L'ullal.

Podeu veure comentaris en:

http://www.verema.com/comunidad/mesasyvino/restaurante.asp?restaurante=1402

Tinc ganes de provar l'Espigó amb companya d'amics. Algú s'apunta?