divendres, 23 de novembre de 2007

Edmilson posa la cara i Raúl la mentira

Edmilson diu la veritat tot i que no li faça gràcia a la plantilla del Barça. La pregunta és si és bo dir-ho davant els mitjans de comunicació o no. Jo pense que els problemes s'han de solucionar en el vestidor. Sí que és cert que hi ha problemes i que els mateixos jugadors i cos tècnic ho han de tirar endavant, sobretot perquè és una plantilla configurada per a guanyar-ho tot o quasi tot i ara l'afició té la sensació que ens podem quedar com la temporada passada, amb cara de tontos i preguntant-nos com pot ser que un mateix equip canvie tant d'un any per l'altre.
Pense que el futbol s'ha convertit en una mentira, una mentira que entra fàcil a la gent que no té o no vol tindre capacitat de crítica. Els jugadors ho tenen tot, no pensen tant en l'afició i, a més, els mitjans de comunicació fomenten eixa mentira amb manipul.lacions, amb notícies i informacions falses i amb poc rigor. Tant és així que inclús un diari com l'AS, reconegut madridista, va donar els seus premis ahir i, atenció, l'insult més greu per als qui ens agrada el futbol és que Raúl obtinga el premi en l'apartat de futbol per davant del Sevilla!!!! Fins on hem arribat? Ja ho dic, quan es vol fomentar una mentira, una manipul.lació és molt fàcil fer-ho. Ningú no dirà res d'açò i tan contents. Mentrestant, els seguidors del Barça estarem atents demà per a veure què fan contra el Recre. En casa de segur que ho fan bé... però i fora? Patirem i patirem.

1 comentari:

VicentC ha dit...

Toni eres un mestre,no es pot dir més clar. Acabem prompte l´entrenament que hui tenim l´aniverssari de Ronaldo i tenim que anar a la perruqueria