divendres, 2 de novembre de 2007

Ronaldinho és perjudicial per al Barça?

Aquesta pregunta ens la fem en els últims dies. Em dóna la sensació que, després de veure partits com el de Glasgow en la Champions League, com davant el Valladolid, els blaugrana tornen a ser l'equip previsible de l'any passat, amb un baix ritme de joc. I, curiosament, ho és quan està Ronaldinho sobre la gespa. Quan el brasiler va ser substituït per Messi contra l'Almería, el Barça va tornar a ser el de les grans nits, amb un joc ràpid, alegre. Quan està Ronaldinho el joc es paralitza més, sembla com que estan pendents d'ell, i torna a ser previsible, molt previsible. Tal vegada ja no ens fa falta Ronaldinho? Què penseu? Quan va estar suposadament lesionat, vam encadenar dos-tres partits molt bons, amb un Messi espectacular i ben acompanyat per Iniesta, Deco i companyia. És hora de vendre Ronaldinho? Ací queda la cosa.
Per cert, em sembla fonamental el treball de Touré Yaya, un gran fitxatge, com també el d'Abidal. Sols podem dir des d'ací que continuarem pendents del Barça per si és capaç de guanyar alguna copa. Si no és així, no sols no estarà Ronaldinho sinó que Rijkaard també se'n podria anar.

7 comentaris:

Toni ha dit...

Sempre he sigut defensor de Ronaldinho, de les seves genialitats, de la seva forma de ser (imatge optimista de la vida, a tots queia bé...), etc. El que passa és que, hui per hui, no li veig cap futur al Barça (tal vegada tampoc en un altre club). El que atravessa aquest jugador no és una crisi de joc, una baixa forma.. Per a mi és un problema d'actitut i no li veig cap intenció de canviar. El Raul de fa dos amys travessava una crisi, però mai li faltaren les ganes, la bona actitut i, per a mi, hui torna a ser el d'abans. Dinho no mostra cap intenció de canviar, li falta humilitat, centrar-se, passar de la publicitat i tornar a partir de zero.

I, alerta, Messi pot seguir un camí semblant!!!!

Jose V. ha dit...

En primer lloc donar la benvinguda a Toni M. al blog. Tenir-lo com a redactor és un privilegi i eleva el nivell periodístic del nostre modest blog.

En segon lloc, sobre Ronaldinho no ho tinc gens clar. Desitjaria que tornara el Ronaldinho de l'any 2005. Però em conforme en un Ronaldinho decisiu. Impecable a baló parat i determinant en alguns moments del partit, amb alguna jugada espectacular siga gol o assistència.

Com diu Toni G. ho veig difícil, però no impossible. Malgrat el seu mal esta de forma i l'aparent apatia, crec que ho intenta (no de la forma que tots voldrien) i veig que millora en alguns aspectes partit a partit. Però no li vindria descansar algun partit i sobretot que no s'acostume a jugar de 9 on, de vegades, aprofita per a amagar-se.

El millor és intentar recuperar-lo sense presses. Ara bé si passa la temporada igual que l'anterior, potser s'haurà de treure el major rendiment econòmic, ja que no pot ser esportiu.

Què opineu? També volem saber que pensa l'autor de la pregunta.

Jose V. ha dit...

Per cert, us recomane una anàlisi en profunditat a Futbolitis: Ronaldinho.

Toni Marí ha dit...

És evident que Ronaldinho, a hores d'ara, pot ser decisiu a baló parat i en determinades passades, però jo vaig més enllà. Considere que la seua presència no és positiva per a l'equip perquè es demostra amb el joc que està fent el Barça. Sense ell s'estava jugant molt millor i amb ell no. Jo també voldria tindre al Ronaldinho de fa dues temporades però no el d'ara.
Per cert, a partir, intentaré participar més en el blog.

Unknown ha dit...

Només li faltava que li feren un forat en el seu compte del banc.
CIBERATAQUE A RONALDINHO. Un 'hacker' ataca las cuentas de la familia del jugador y trata de estafar 800.000 euros.

Anònim ha dit...

El barça es perjudicial per a Ronaldinho!!!!

VicentC ha dit...

En primer lloc donar-li la benvinguda a Toni Marí, periodista imparcial i objectiu de reconegut prestigi. Segón: No serà que els futbolistes son uns xiquets de 20 anys, forrats de millons que els fa tornar-se malfeiners? Van sobrats...si cobren més per anunciar Danet que per jugar!!! I els dona el mateix guanyar que perdre o jugar al Barça o a l´ondarense, sempre al que més pague. El Barça seguirà, els jugadors i cos tècnic passaran... i nosaltres no podrem passar sense pasrlar-hi de tot això.