diumenge, 2 de desembre de 2007

25é aniversari dels Júniors

Com no, la quadrilla no podia faltar a aquest event del que durant molts anys va ser l'objecte de la nostra dedicació durant el temps lliure.
Molts records, bon sopar i, sobretot, molt bona companyia. Ací teniu algunes fotos...

Per afavorir comentaris: impressions sobre el sopar o els records que ens va dur...

5 comentaris:

Sergi ha dit...

La veritat és que van ser moltes fotos o fragments de vídeo els que portaven grats records però, destaque el premi que em donava Reme al campament d'Alcalalí (per trobar un fòssil que encara guarde).Sobre les dents i la gorra d'Espanya, no comment...

Jose V. ha dit...

Jo també crec que la foto Reme & Sergi és la guanyadora de la nit. Però li segueixen molt de prop: "El rey está desnudo" i "El petit mariachi"...

No puc expressar tot el que vaig pensar o recordar aquesta nit. Són massa sensacions per a condensar-les en un comentari o article.

Reme i jo hem estat parlant de que es notaven molt les absències, d'altres coses que s'haurien pogut fer o fer d'altra forma (fomentar un poc més la "memòria històrica"). Però va ser una nit evocadora que ens va fer reflexionar sobre la importància d'una etapa en la nostra vida, i com va influir tot allò en nosaltres i moltes altres persones del poble.

I també van menjar bé i ens van riure prou ;-)

Toni ha dit...

Com D. Vicente Climent em va acusar de no participar en el blog (acusació totalment infonamentada i falsa) tenia pensat penjar un article del blog avui dilluns (que tinc horari ¿laboral?, je je). Però algú ja s'ha avançat.

El sopar va estar una revetla molt agradable, una més. Bon sopar, bona gent, absents notables, presents sorprenents, fotografies prehistòriques, emocions a flor de pell... Personalment no esperava ni més, ni menys, així que la nit va complir les meves expectatives.

Pensant-ho bé, no podia fallar a aquest event puix han he estat al Centre quasi 20 anys dels 25 que complia (5 de xiquet, 10 en la primera etapa d'educador i 4 com a formador d'educadors). I a ell li dec haver conegut als meus amics de quadrilla i a tanta i tanta gent que ompli dia a dia la meva vida.

VicentC ha dit...

La experiencia va ser molt bona. Personalment hem vaig retrobar amb gent que feia moltissim temps que no havia vist i recordar junts aquells anys que disfrutarem fent la tasca de transmetre, dins de les nostres possibilitats, alguns principis que els xiquets pugueren fer servir per a la seva vida. I com dia el pare d´Andreu estavem més temps "con los Juniors que en casa".
Hem va cridar l´atenció que el grup més nombrós era el de la nostra època i que hem va semblar que hi havia un bot generacional fins els juniors actuals. Que vos sembla ?

La qui ha dit...

Bè la fotografia de Sergi amb Reme no tenia desperdici però hi ha que dir que la sel·lecció en general era exquisita. Anime (Quico, si em sents...) a fer un DVD recopilatori dels 25 anys que, a banda de fotos i vídeos, incloga les noves versions de les cançons per a no tindre que fer playback en el 50 aniversari.