dijous, 27 de desembre de 2007

Curiositats interessants

Per a que el futbol no domine els comentaris del blog us adjunte unes quantes curiositats trobades a la xarxa, fruit de l'aprofitament de les vacances nadalenques.
La primera curiositat és aquesta, dos prospectes de cinema, per l'anvers i el revers, en una web interessantíssima en la qual hi podeu trobar uns trenta-cinc prospectes del teatre Eslava, Mi Jardín, el cinema Victòria i el cinema d'estiu que es feia a la Plaça de Bous.


La següent curiositat és aquesta, quatre segells republicans, emesos durant la Guerra Civil.

I per acabar, un cartell de bous de l'any 1900, curiós, ja que la plaça de bous d'Ondara oficialment és de 1901. Segurament aquest cartell pertany a la plaça de bous de madera que va ser construïda l'any abans de començar la construcció de l'actual plaça de bous.


Espere que us haja despertat la curiositat. Salut i Bon Nadal a tots!

4 comentaris:

VicentC ha dit...

Un document molt interesant, Sergi.

Jose V. ha dit...

@Sergi
una entrada genial. He trobat a faltar l'enllaç a la web. La primera ha de ser: Prospectos de cine de Paco Moncho [www.prospectosdecine.com].

Respecte al cartell taurí no sé d'on l'has tret.

@Vicent
Bona foto!

Sergi ha dit...

Els enllaços a les webs estan al peu de totes les fotos. Els prospectes, com bé dius Jose, són de la col·lecció de Paco Moncho, un xic de Gata, www.prospectosdecine.com.
Pel que fa al cartell de bous, el vaig trobar en www.todocoleccion.net, proveu a posar ondara i veureu quines coses més interessants surten.
Bye!

Jose V. ha dit...

Disculpa Sergi, no m'havia adonat. Estan molt interessants les 2 webs.