dilluns, 3 de desembre de 2007

EMMA ALMIÑANA


El passat dia 2 va néixer Emma. Mentre els bloggers de la quadrilla estaveu fent-se el cafenet del sopar de 25 aniversari de Juniors.

Poques coses pot dir un de la paternitat que no resulte un tòpic. Però jo vos dic que el naixement de les meues dos filles són dos fets que m’han canviat la forma d’entendre la vida, de passar per ella i d’afrontar el meu futur, que ja no és meu sinó d’elles.

Jo soc una persona que s’ha equivocat en la major part de les decisions transcendentals que ha hagut de prendre en la vida. Però aquestos dos fets són d’eixes coses incontestables, inapel·lables, que t’omplin de sobremanera. Fets que fan que no et pugues imaginar una vida sense elles. Elles em donen les ganes de treballar, de viure, em subjuguen, em motiven, em consolen, em centren i em maduren. Per això, tinc el gust de comunicar-vos el naixement d’Emma amb tanta joia i cap reserva. Va pesar 3,2 kg i va medir 50,5 cm .

5 comentaris:

Jose V. ha dit...

Em deixes sense paraules. Felicitats de nou!!!

VicentC ha dit...

Moltes felicitats!!! L´experiencia de tenir fills probablement siga una de les millors que pots experimentar....
Però cada dia que passes amb ells et sorprenen. Ahir pel matí, metre estava afeitan-me, el meu fill ja estava despert i actiu. Pues hem va agafar el telèfon (HTC superguai nou de fa 1 mes)i li va tirar un gotet d´aigua per damunt, per si tenia set. Va deixar de funcionar inmediatament i hui pareix que ha resucitat (un miracre!)

De nou enhorabona a tots tres!!!

Sergi ha dit...

Moltes felicitats Andreu, a tu i a tota la família. Imagine que estareu ben desvanits, fet que demostren les teues paraules, tot un regal cap al blog, plenes de sentiment i serenor.
Ara a gaudir d'elles, que el temps passa volant i cal aprofitar-lo i compartir-lo al màxim... Enhorabona!

jose juan ha dit...

moltes felicitats emcara que aixo de més ganes de treballar ....

Toni Marí ha dit...

Felicitats Andreu. Després de llegir el teu article poques coses més es poden dir. Sols dir-te que espere que gaudisques de la paternitat com tú saps i que nosaltres ho pugam veure. Un abraç