dimarts, 4 de desembre de 2007

Valor sentimental...

Aprofitant que encara tenia les diapositives del sopar a casa, i utilitzant un mètode rústic (fotografiant-les, per això la poca qualitat) ací teniu un recull molt valuós del quart de segle dels júniors... com es nota que els anys no passen debades.
Espere que us agraden i us porten bons records i sentiments. Ja em dieu.

4 comentaris:

Jose V. ha dit...

Sergi, malgrat la vergonya que ens fas passar, és una gran selecció. Segur que tots tenim més fotos a casa o en el record, però val la pena.

Reme i jo ens hem rigut i jugat una bona estona a anar reconeixent a tots els que surten a les fotos.

Gràcies per la faenata!

VicentC ha dit...

Moltes gracies Sergi. Guardaré les fotos com un record d´aquesta celebració.

Toni Marí ha dit...

Impressionants les fotos. Però em quede amb la de Sergi rebent el trofeu. Més flac no podies estar? jajajajajajjaa...Aquestes fotos, almenys en la que jo estic, em serveixen per a que m'isca un somriure. Això és bona senyal

renderman ha dit...

Gracies per le rises que han/estan provocant aquestes fotos (alguna llagrimeta també)

Que tipets i que guapos erem, xe!!!