dilluns, 21 de gener de 2008

Un any de blog

Avui mateix el blog compleix un any. Ja han passat 365 dies, en els quals hem aconseguit moltes visites (unes 10.000), molt lectors fidels, un bon grapats de fotografies antigues i actuals, però més important que tot això és l'oportunitat de poder compartir experiències i records per un altre mitjà més.Amb la vida que portem actualment la gran part dels membres de la quadrilla, les obligacions familiars i professionals, o la distància geogràfica que ens separa a alguns, s'agreix poder tenir un espai on poder retrobar-nos.

Ara estem passant una època en la qual no apareixen molts articles publicats, però ja hem tingut altres moments així durant aquest any. Així que no cal patir, poc a poc anirem tornant a animar-nos a publicar fotos, vivències, recomanacions, opinions, i les alegries o frustracions esportives o d'altre tipus...

Felicitats a tots per portar avant aquest projecte ja siga activa o pasivament ;-)

PD: Us convide a utilitzar els comentaris per a expressar que opineu sobre aquest primer any del blog.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Enhorabona.
I el pastís?

Toni ha dit...

José: això de les 10.000 visites, d'on t'ho has tret? Si realment és així, només em cap una explicació: Vicent, tu, jo, Andreu, Sergi, Miquel S., Reme... Suposa que som uns 10 "bloggeros" habituals, vol dir això que hem fet 1000 visites cadascú?

Jo crec que hem de felicitar-nos per tindre un blog viu i dinàmic un any després de la seva creació. Deu ser dels pocs que ho aconsegueixen. Gràcies a tots aquells que el mateniu viu (no sóc dels qui més aporte).

Hi ha prevista alguna celebració especial per commemorar aquest aniversari?

Albert Noguera ha dit...

Per molts anys!!!

VicentC ha dit...

Ens deguem de felicitar per aquest aniversari. Per a mi suposa una finestra per saber que els meus amics segueixen per ahí i tinc que dir que el visite practicament tots els dies. Pense que si que podriem fer una festeta de aniversari.

Jose V. ha dit...

@msolde i albert
Gràcies i ací teniu un troç del pastís . ;-)

@toni
Tenim dos comptadors de visites, un dels quals funciona des de febrer de 2007 i està accessible baix de cada pàgina del blog. [www.contadorwap.com].

@vicent
que vol dir "fs"?

@tots
quan fem la celebració? Gastrònomica, com no!

Sergi ha dit...

La meva contribució en forma d'estadística d'aquest primer any:

- Entrades/escrits: 172
- Comentaris: 589
- Entrada amb més comentaris: sopar de fi de curs (que no de blog)amb 38.
- Etiqueta amb més entrades: fotos (60)
- Visites: 10.531 (en aquest moment)
- País que més ens visita després d'Espanya: Canadà
- Record de visites: 19/7/2007 amb 179 (el dia que publicàrem les fotos del 1r sopar del blog)
- Autor més prolífic: Jose V. amb 56 entrades.
- Simsponitzacions: 4.
- Hores dedicades a la visita, revisió i dedicació de temps al blog = visites enregistrades al comptador x pi : 2.

En definitiva: quan sopem? Clara ves preparant les botelles de vi...

Andreu ha dit...

Jo estic molt satisfet del resultat del blog. Lamentablement este any treballe i he reduït un 1000 % la meva participació en el blog. La meva especialitat ha sigut els temes relacionats amb Jose.

Toni Marí ha dit...

Enhorabona per l'any de vida. L'existència del blog és molt enriquidora, sobretot si és dinàmic i aquest ho és. Jo no he col.laborat molt, però espere fer-ho ben aviat. Salutacions des de Palma. Fins prompte