dimecres, 12 de març de 2008

Mes centre comercial

Respecte al tema del centre comercial i el comerç local: On compren la roba els ondarencs entre 30 y 40 anys? En tant de comerç local pareix que Ondara fora Gandia abans d´obrir el Portal de La Marina.
Pregue que contesteu respecte a vosatros mateix.
Jo hem compre la roba casi sempre al Corte Ingles.

2 comentaris:

Andreu ha dit...

Vicent: Jo encara no entre en la franja 30-40 anys, però et contestaré. Jo compre la roba a franquícies com Celio, Zara, etc.. Ja fa temps (anys) que no em compre res a Ondara ( a exepció dels calçotets que em compra ma mare encara al mercat).

Per cert, ahir vaig anar als Dolors, després d'uns quants anys i va ser molt emocionant.

Toni ha dit...

Jo sempre he fet les compres grans a València. Però és cert que, per principis, també compre de tant de tant (totes les temporades) en Ondara: Lucas, Iñareta, Íntim, Colau... tot sabent que puc trobar el mateix i més barat en un altre lloc.

Faig una reflexió: si es posa en qüestió si abans del Centre la gent del poble venia o venia cal dir que estaven vivint (o malvivint) gràcies al seu comerç i ara (mentre dure el boom del C.C.) no podran fer-ho. Tal vegada d'ací un temps quan passe l'efecte crida.