dimecres, 26 de març de 2008

A Segaria no li afecta la crisi inmobil·liaria

Doncs pensava que aquest tema ja estava tancat o parat del tot, però Rubén ens ha enviat un missatge amb el següent enllaç:


El TSJ obliga a Ondara a tramitar el PAI para construir 400 casas en la montaña de Segària

Es reobri el debat, o més que el debat la polèmica.

Font i foto: Diari Las Provincias.

5 comentaris:

Andreu ha dit...

Jo em considere usuari de Segària. Solc pujar 3 o 4 vegades anuals a la creueta. Si feren xalets a mitjana altura m'agradaria adquirir-ne algun, per tal d'estalviar-me un troç de camí.

Anònim ha dit...

Hem pareix fortíssim que el TSJ ara quan ja ningú s'enrecorda del tema vullga que es construïxquen les 400 cases.

El més fort encara és que Ximo diu que no volen que es construïxca dalt de la serra i en canvi ell vol edificar tota la part baixa amb camp de golf i 2000 cases.

L'altre parlava en un company de tancar la web de segària-vinyals i vaja!

www.salvem-segaria-vinyals.tk

Sergi ha dit...

La cosa està complicada, el TSJ sols obliga a l'Ajuntament a traure a exposició pública el projecte de les 400 cases, no vol dir que s'aprove la construcció de les mateixes.
Cal recordar que el projecte de la Generala si que va eixir a exposició pública i que encara estem esperant la contestació de les al·legacions.
Siga com siga està clar que els interessos urbanístics a Segària són molts. Mentre tant, allí estan els albergs, morint-se de la risa des de que els van construir, una mostra més del desgavell de política local.

Anònim ha dit...

M'agradaria respondre-li a l'Andreu. Dius que et consideres usuari del Segària i al mateix temps t'agradaria adquirir un xalet a mitjana altura per acurtar el camí...No et sembla una mica extrany el que afirmes? Pensem que si es construeixen xalets al Segària, deixaràs de ser usuari i de poder gaudir del nostre Segària en estat pur per complet.

Jose V. ha dit...

Anònim, com no ens dius el teu nom no podem saber qui eres i amb quines intencions fas el teu comentari. Jo, que sí que conec a Andreu sé que el seu comentari és totalment irònic, i de fet, el que ell volia expressar era exactament el mateix que tu dius.

Al fer comentaris amb opinions sobre altres persones és d'agrair que ens identifiquem amb el nostre compte, un nom o, al menys, un malnom (o nick).