diumenge, 25 de maig de 2008

La despedida

Bona representació de la quadrilla dels desgraciats a la despedida del Sergi, mantenint-se a l'altura com demanava l'ocasió.
Entre els montaditos i les braves, actuació del Chikiliquatre, que provocà somriures i mofa col·lectiva.
Bon repertori de cançons populars i originals adaptacions d'altres himnes coneguts, així com destacada actuació dels diversos dolçainers presents en l'acte. Les dues Muixerangues, "La Vella Glòria" i "Xiquets de Benissa" dueren les seves respectives anxenetes vàries vegades al sostre de ca'l Llobell.
Afloriment de conductes genuinament desgraciades amb el café del Toni.
Intervenció infructuosa de l'autoritat competent, via telefònica, que augmentà més si cap l'eufòria del personal.
Exhibició col·lectiva de llocs que de calvo no tenen res (aquesta part del sopar ha estat censurada en imatges per la gran quantitat de càrrecs directius presents al sopar).
A Gandia, activitats diverses per les diferents sales i esmorzar popular a les portes del Falkata.
En resum: del qualificatiu de "fluixet, fluixet" passàrem a allò de "gran despedida".
Amb aquest precedent... la boda promete.


Si algú dels que apareix en aquest vídeo vol preservar el seu dret a la intimitat, per favor, feu-m'ho saber i d'immediat sols el passarem per canal interns.

3 comentaris:

Jose V. ha dit...

GRAN DESPEDIDA!!!

I això que falta comentar moltes coses i publicar moltes fotos.

- Diversos càntics, cantars, albaes i altres varietats musico-vocals: Jan Laporta! Hijo de ...! U-A-Violà! Quique vete ya! Michel michel maricón! Eloy Olaya! No volem ser una regió d'Espanya... I l'èxit de la nit: Seeeeeergi Sergi MallooooooOool!!! La vena de Vicent i com Borja va fer parlar la dolçaina...

- Els castells: 3 de 4, 4-3-3 i 3-i-no-res

- La cridada nº 1 dels municipals i sobretot la nº 2

- El café combinat de Toni!

- "Calvo" col·lectiu i "calvo" d'autoritats docents

- Les mamelles de Sergi (i les xones).

- Els de Benissa.

- Els "rajaos" que van canviar el bus pels bolquers i biberons.

Segur que em deixe alguna cosa més...

GRAN DESPEDIDA!!!

Andreu ha dit...

Faltaria algun càntic, com aquell de Artuto canalla, fuera de Mestalla...

Va ser una gran nit. M'ho vaig passar genial i això que jo era un dels rajaos que vaig haver d'anar-me,n a casa després de sapar.

Va ocòrrer algo estrany: el bibe de Emma de les 3:00 li'l vaig doanr jo i una vegada se'l va prendre es va quedar torrada fins les 8 del matí. Mai dorm tant de temps seguit, però estic pensant que potser lo que la va deixar kao va ser el meu alè a cassalla.

Per cert hi algo que no s'ha comentat. Certa persona, quan vam acabar de sopar, va fer un cross amb el Micra que condueix. Va agadar un clot que ni un tot terreny haguera superat. No diré noms però era un dels dos rajaos que no vam agafar l'autobús ( i jo no soc)....

Enfí una nit màgica....que li pot costar el càrrec directiu a més d'un....

Toni ha dit...

Això que digueu de les conseqüències polítiques del comiat de fadrí no anirà per mi, no?

Tal com li vaig fer saber a l'amfitrió (a Sergi, no a Llobell) vaig trobar la cosa fluixa, molt fluixa. Va faltar menjar, beguda, càntics, fotos... en definitiva, faltà diversió. Tal vegada trobarem a faltar la guitarra d'Andreu?

Fins ací la part irònica. Ara va de bo! D'allò que es va viure dissabte passat en Ca Llobell en podem tenir una idea sols diguent que des de casa Mª José ens sentien i que, segons m'ha arribat, en el barri diumenge de matí no es parlava d'altra cosa.

De l'himne de la Sergi-sole millor no en parlem, no?