dissabte, 30 de gener de 2010

XIC PER A TOT


M'he passat la vida envoltat de gent molt diversa i variopinta. Alguns els pegava per l'esport, altres la marxa, altres la gastronomia, alguns grans conversador, d'altres grans companys de viatge. Enfí, la diversitat enriqueix a qualsevol que vol aprendre del proïsme.

Però la versatilitat de Jose rebasa el límit d'allò intel·ligible. Igual et fa una lasanya de carn, que et formateja el disc dur en un tres i no res. Igual et comenta un llibre, que una película que et retransmet un partit del Barça.

Lo que em faltava per veure era a Jose (en la foto, el de gris) subjectant a un porc de 300 kg (en la foto, el xicot de color carn i de 4 potes) i enviant-lo a millor vida per la gràcia divina i per un grapat de botifarres, llonganisses i 3 o 4 frigorífics atapeïts de viandes...

Sols em queda llevar-me el barret davant de Jose i felicitar-lo per la seva polifacètica vida, plena d'estímuls tan diferents com interessants.

De major, vull ser com tu.

4 comentaris:

Jose V. ha dit...

En canvi tu, estimat (o no) Andreu, no sorprens massa, després d'any i mig has tornat a encetar el blog amb el teu típic article amb foto inclosa, on normalment surt jo.

Ni les 6 copes del millor any del Barça, convertint-se en el millor any d'un equip de futbol, t'havien fet tornar al blog. Fes t'ho mirar!!!

P.D.: gràcies.

jose juan ha dit...

gracies a andreu, per l'explicació de qui es qui, perque si no...
i ara només ens falta donar les gracies a José, aixo si, el dia que ens cride per a probar eixes botifarres, llongonises....

VicentC ha dit...

I ara que ja no podem fer res per la defensa de la vida animal, a vore si com diu JJ provem les botifarres

Sergi ha dit...

Més que a Jose, m'hagués agradat sentir tota la jerga de la família Mesas-Lorenzo en un moment tan transcendental... de segur que impressionant.