diumenge, 14 de febrer de 2010

New Street Bulevar


Estimats amics:
Fa unes setmanes estava xatejant una estona amb l´Andreu i em digue que els que notem els canvis a Ondara som els que vivim fora. Pues bé, el dissabte vaig anar a dinar i davall al pluja em sorprengue un cartell del nou projecte de Bulevar Comercial per tata la antiga N-332. La primera cosa que et ve al cap es Toma ya, que flipats!!!., el carrer major de Gandia al carrer nou amb tot tipus de "butics", en 2 dies tanquen el Portal de la Marina. Carrers peatonals i zones verdes per tot arreu... i mirant a la web per unanimitat de tots els partits politics. Esta clar que el pas de la carretera durant tants anys ha deteriorat els carrers i que ara que ja no es carretera caldria regenerar-los i desviar el transit, però la insistència en el tema comercial no l´entenc.Tal volta no quede bé presentar un bulevar per a caminadores i caminadors. Que penseu vosaltres? Canviaran el recorregut de la prossesor de La Soledat? I les entrades de bous?No se si tindré que comprar un TOMTOM per arribar a ma casa la propera volta que vaja.

3 comentaris:

renderman ha dit...

Hola:
Com a afectat directe durant tota la vida del pas de la carretera (he viscut sempre al costat), estic molt content que hem retornen un poc de qualitat de vida. Comparteix amb tu el tema de lo de "comercial", no se per que s'empenyen en gastar aquesta parauleta.
També m'haguera agradat que o enfocaren mes a que fos un espai a on anar a passejar o en bicicleta, posant el màxim de obstacles possibles a que els cotxes passen per aquestos carrers.
Ja que tenim nova carretera i una travessia nova, crec que la antiga carretera deuria ser un espai per a les persones i no per als cotxes.

VicentC ha dit...

Recorde perfectament quan passaven els trailers per la porta de ma casa i tremolava tot... fins i tot un cotxe es va empotrar a la porta de la meva coxera, menys mal que li va caure la matricula, per que se la va pirar...

garrotipadur ha dit...

En la meua humilt opinió pense que açò és massa per a un poblet,l'encant de ser poble són els carrerons i xicotetes plaçes i no fer avingudes i mil rotondes.
Han tallat camins vells cap a Pedreguer,el poble ha quedat envoltat de carreteres i el centre comercial ha acabat d'enfonsar un comerç local que ja estava tocat de mort.