divendres, 6 d’agost de 2010

REUNIÓ DE LA PLANA ALTA DE LA QUADRILLA DELS DESGRACIATS

El passat dimarts, 3 d'agost de 2010, va tenir lloc la prescriptiva reunió de fi de curs de la quadrilla dels desgraciats.

En aquesta ocasió no es va escollir un bar de peperos per a l'event. Va ser en casa Toni, un lloc molt més discret que garantia la confidencialitat i discreció que requereix una assemblea com aquesta.

Toni ens va deleitar amb un sopar que constava de 7 plats amb el respectiu maridage de 7 vins. A veure quin més exquisit.

Però com que tots sabem com se les juga la nouvell cuisine, molt de platet i patint més fam que un mestre d'escola (però dels d'ara, amb el retall salarial), es va decidir encomanar-li a D. Giovanni unes pizzes. Sembla que l'home es va perdre pels carrers del pla parcial de Tossals, perquè encara les estem esperant.

En acabar el sopar degustació, vam passar a la zona Chill-Out, per escoltar aquells temes musicals que escoltaven quan erem més jovens...

Però Toni no deixa de sorprendre,ns i a mitjan sopar, entre el blodimary de musclons i la lasanya d'espinacs i alfàbega amb formatge fresc, vam tenir una visita inesperada, d'algu que s'havia amagat al soterrani de ca Toni. Es pensar-ho tot!! Chapeaux, Toni, chapeaux!!

L'ordre del dia va ser el que s'adjunta:

1. QUI SOM
2. CARRECS.
3. Religió a l'escola pública?
4. Estudiar en valencià o en castellà?
5. Prohibició dels bous.


Jo no soc dels que capten a primer cop de pensament la qüestió de les propietats erdògiques dels processos aleatoris valorats en espais mètrics compactes, però pense que va ser una reunió fructífera de la que eixirà victorós l'esperit de la quadrilla dels desgraciats. O no...

Andreu

2 comentaris:

Jose V. ha dit...

Falta el punt de "ejaculació precoç".

VicentC ha dit...

I un altre punt podria donar lloc a una tessi doctoral que es: "La influència de la ideologia dels seus pares en la prevalència de la inclinació rojenca dels mestres d´escola i institut d´ESO".
A vore si al llarg del proper curs podem anant aclarint totes aquestes incògnites i si cal fer algun sopar més es fa.