dimecres, 5 de gener de 2011

FA VINT ANY QUE TINC VINT ANYS

Encara que no ho semble, els dies van passat i amb ells, els mesos i els anys. Temps era temps quan ens juntavem cada tres per quatre per discutir Qui som? o per repartir-nos els Càrrecs.

Cada vegada és més difícil de retrobar-nos perquè els horaris de missa als que assistim són diferents per a cadascú. Jo, per exemple, vaig a missa a Pamis i per això no coincidim...

El darrer dimecres de l'any, vam tenir l'ocasió de retrobar-nos per celebrar que féia vint anus que Vicent, Jose i Jose Juan, teníen vint anys.

El sopar va estar a càrrec del més cuiner i currante de tots. Gràcies, Isaias pel teu temps.Va ser un sopar espectacular. Exquisit i elaborat meticulosament.


Amb algun que altre accident....
I a l'hora de donar els regals als quarantanyers, la clàssica prova de l'estrofa de "Hoy en la Tierra". Jose es va decidir ràpidament i va prendre la iniciativa desafiant amb aquella estrofa que diu "Alegría, paz y amor, en la tierra a los hombres.....". Vicent va ser el segon i darrere d'ell va anar Jose Juan.

Al cap i a la fi, van poder destapar els regals. Un pot de crema antiarrugas de Deliplus!
Però encara hi havia més. Què serà? Que serà? Mmmmm. Un llibre! Vicent es va emocionar ràpidament. Per moments va imaginar que li regalaven la última versió del clàssic "la misa no me dice nada". Però no, es va haver de conformar amb un llibre de la història del Barça, comptada amb les millors imatges.

Després vam fer sessió de copes recordant les cançons de sempre. Dolors, Dora la exploradora, etc.
A les 4 del matí, Toni estava derrotat i encara quedaven alguns cansinos ocupant sa casa. Després de passar-se tot el dia cuinant no va poder evitar fer la següent reflexió: "feia falta pegar-me tal currada? No haguera sigut més fàcil per a tots anar a un bar de peperos?"

5 comentaris:

VicentC ha dit...

Gracies a tots per fer-me passar una vetlada tan bona. Gallina en piel!!!
Espere que pugam repetir moltes voltes més, fins que Toni ens envie a fer .. ..
I ja vos diré com va la crema Deliplus per si voleu adelantar-se a les marques que inexorablement el pas del temps va deixant al nostre rostre.

Jose V. ha dit...

Algú es va quedar el meu potet de crema!!!

Andreu ha dit...

Jo tinc el pot de crema!!

Em va saber mal que es perguera.

Però no l'use com a antiarrugas.... Espere que no t'importe.

Andreu ha dit...

Va ser l'any 90

VicentC ha dit...

Andreu,l´any 90 es refereix al tema de la festa de JJ?