dimarts, 15 de febrer de 2011

RECORDES QUAN... ? (VI)

Per abril del 99, un subgrup dels "desgraciats" no van tenir millor idea que la d'anar a Sevilla a veure processons, com a bons beatos.

Esta setmana el repte de "RECORDES QUAN...." es ordenar cronològicament estes fotos i intentar fer una crònica que les enllace. Especialment retllevant és el succés dels jardins de Benny Hill, encara investigats sota secret sumarial.

3 comentaris:

Toni ha dit...

Cronològicament parlant, la primera foto hauria de ser la de l’esmorzar en ruta. Per a qui no ho recorde es tracta d’un agradable esmorzaret en la mitjana de l’autovia A92 (autovia d’Andalusia) un Dijous Sant d’eixos que “se preveen dos millones de desplazamientos”. Idíl•lic, vamos!

La segona seria la del “cashorro de Triana”, rebatejat per nosaltres com el Cachoperro. Per culpa d’ell quasi ens quedem sense sopar. A bones hores ara...

La tercera correspon a l’antic Daewo de Micaela. Està presa en la porta de l’allotjament rural de Constantina on pernoctàvem. “Si el espectador fija su atención” podrà observar com la finestreta del conductor està trencada, rebentada, millor dit.

La quarta és de dissabte per la vesprada en los alcázares de Sevilla, més en concret en el laberinto: ose uto eme into.

Les altres dues que falten (plaça d’Espanya i volta amb carro) són del diumenge de Pasqua. No afegiré massa. Sols una cosa: per què passeig amb barca no i pijicarro sí?

Jose V. ha dit...

Recorde perfectament que era un viatge a Sevilla... en Setmana Santa i Pasqua. ;)

Per a la resta de informació crec que el que diu Toni s'acostarà prou a la realitat.

Andreu ha dit...

OSEEEEEE
UTOOOOOOOO
EMEEEEEEEEE
INTOOOOOOOO